Actueel

Voorbereidingen Oogstdag 2024

Geschreven op

De voorbereidingen voor de Auwerwetse Boekelse Oogstdag 2024 zijn alweer in volle gang. Er zijn door onze leden en bestuursleden alweer diverse ambachten, bezienswaardigheden en activiteiten vastgelegd. Om ook dit jaar de oogstdag weer tot een groot succes te maken.

Lees meer »

Geslaagde oogstdag 2023

Geschreven op

We hebben dit jaar een prachtige oogstdag gehad op ons terrein aan de mutshoek. Het weer was perfect, de gewassen waren er klaar voor en het publiek was in grote getalen aanwezig. We kijken terug op een super editie van de oogstdag.

Lees meer »

Polderexpress

Geschreven op

Dit jaar zal de Polder express gaan rijden van en naar de Auwerwetse Boekelse Oogstdag. Deze vindt plaats op zondag 13 augustus 2023. Deze wagen kan personen vervoeren die minder mobiel of goed te been zijn. Ook is er de mogelijkheid om mee te rijden op het moment dat iem...

Lees meer »

Past jouw product bij de Auwerwetse Oogstdag?

Geschreven op

Zondag 13 augustus vindt de jaarlijkse Auwerwetse Boekelse Oogstdag weer plaats! Ieder jaar streven we naar vernieuwing naast onze gebruikelijke bezienswaardigheden. Voor deze editie zijn we op zoek naar regionale ondernemers die hun streekproducten willen aanbieden in ee...

Lees meer »

Foto's online Auwerwetse Boekelse Oogstdag 2022

Geschreven op

De foto's van een geslaagde en warme oogstdag in 2022 staan online. Zie het tabblad foto's. We hebben allen een mooie dag gehad en we zien graag iedereen volgend jaar weer terug!

Lees meer »

De tent is opgebouwd & het terrein ligt er fraai bij!

Geschreven op

Komende zondag (14-08-2022) vindt onze jaarlijkse Auwerwetse Boekelse Oogstdag wederom plaats. Het belooft een prachtige, maar ook warme dag te worden. I.v.m. de warmte zijn er aantal maatregelen genomen (bijv.

Lees meer »

Voorbereiding Oogstdag 2022

Geschreven op

Vanuit het bestuur en de leden zijn de voorbereidingen voor de auwerwetse Boekelse Oogstdag weer in volle gang. We hopen jullie ook te ontmoeten op de tweede zondag van augustus. Noteer alvast in je agenda: 14 augustus 2022 op de Mutshoek in Boekel

Lees meer »

Oogstdag 2021 AFGELAST

Geschreven op

Vanwege de onlangs aangescherpte coronamaatregelen hebben we als bestuur helaas moeten besluiten om de Auwerwetse Boekelse Oogstdag 2021 af te lassen. We hopen jullie weer te kunnen verwelkomen op de tweede zondag van augustus in 2022.

Lees meer »